Personlig assistent

Vi på Telge assistans är ett företag som ständigt söker personliga assistenter. Vi har tuffa krav på dem vi anställer men vi ger också mycket tillbaka i form av stöd, utveckling, karriär, villkor och kamratskap. Att arbeta som personlig assistent är ett yrke som ser olika ut beroende vem du arbetar för, både med avseende på arbetsuppgifter och personlig livsstil.

Din uppgift är att kompensera för de begränsningar funktionshindret innebär för den du arbetar hos. Din arbetstid kan för den som har personlig assistans vara både vardag och ofta öven fritid. Sysslor, initiativ och ork kan variera. Föreställ dig gärna en omvänd situation där du är den som har personlig assistans.

Genom att ställa frågor och vara lyhörd kan du utveckla ett fungerande arbetssätt och hitta lösningar tillsammans med den du arbetar för. Det finns inga generella former för hur eller bestämda tider för assistans. Du har som personlig assistens tystnadsplikt under anställningen och även efter det att anställningen har upphört.

Tystnadsplikt innebär att du inte får sprida vidare uppgifter om den du arbetar med och för och dennes levnadsförhållanden.

Besöksadress

Dalavägen 56
Fax: 151 55 Södertälje

Ring oss

Kontor: 08 550 395 00
Mobil: 070 6615056

 

Email

telgeassistans@gmail.com

Vill du jobba med oss

fyll i kontaktformuläret så återkommer vi

Jag har drivit företag i ca 25 år varpå Telge Assistans har varit verksamt sedan 2007. Vi har tillstånd från Socialstyrelsen att driva enskild verksamhet med personlig assistans enlig lagen 1993:387 om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS).

Jag utgår från begereppet att behandla andra som man själv önskar bli behandlad. Det föranleder till färre sjukskrivningar, långvariga relationer med kunder. Ett sunt företag helt enkelt. Skicka din intresseanmälan via formuläret, så återkommer vi.

Gabi Isa

VD, Telge Assistans AB

11 + 7 =