Om Telge Assistans

Telge assistans är ett bolag som anordnar Personlig assistans till funktionshindrade som beviljats stöd enligt LSS/Socialförsäkringsbalken. Vår filosofi är att alla våra assistansanvändare skall ha samma möjligheter att fungera i Samhället och leva ett liv oberoende av funktionshinder. Vi satsar på ett nåra engagemang och finns tillgängliga 24-timmar om dygnet för våra assistansanvändare.

Vi är ett mångkulturellt företag som erbjuder råd och assistans på flera språk. Vi hjälper dig med råd och stöd i dina kontakter med kommun, försäkringskassa och andra myndigheter. Många av våra anställda i företaget har en gedigen erfarenhet inom assistans, men också flera som har erfarenheter från andra branscher inom service, kundanpassad tänkande och effektivitet. Telge assistans är ett företag som kan erbjuda kreativa, individanpassade lösningar för assistansanvändare, anhöriga och personliga assistenter. I slutändan handlar allt om att göra er vardag så trygg och aktiv som möjligt varje dag.

Assistans

Personilg assistans, dygnet runt enligt vad som är beviljat som stöd enligt LSS/Socialförsäkringsbalken.

Rådgivning

Rådgivning och kommunikation med myndigheter som Försäkringskassan, komunen.

Lösningsfokuserade

Lösningsfokuserade tjänster där vi sätter dig som brukare och anhöriga i fokus.

Vår historia

 

Telge Assistans AB har varit verksamt bolag sedan 2007. Vår filosofi är långsiktiga relationer med personal såväl som kunder. Vi sätter kvalite före kvantitet och sätter värde på mjuka värden, som långvariga relatoiner. Vi arbetar med människor, det ombesörjer såväl vår kära personalstyrka såväl som våra kunder, vilka vi prioriterar först av alla.

Tillstånd

 

Vi har tillstånd att driva enskild verksamhet med personlig assistent enligt lagen (1993:387) om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS). -Socialstyrelsen.

Etableringsår

Anställda