Telge Assistans AB

Personliga lösningar efter personliga behov

Ring oss

Besöksadress

Dalhagavägen 56, 151 37 Södertälje

Personlig assistans ger dig frihet och kontroll. Men det är också mycket att tänka på för att ta över ett samarbetet mellan två människor, så att det blir så bra som möjligt. Det är det vi på Telge Assistans som hjälper er med det. Du kanske redan har en privat eller kommunal assistans idag men inte är nöjd med hur den är utformad. Kontakta oss så berättar vi mer om hur du kan förändra din situation.

Trygg arbetsgivare och leverantör av personlig assistans ger trygga avtal. Vi är därmed medlemmar av Fremia (kollektivavtal) för allas trygghet.

Personlig assistent

Vi på Telge Assistans är ett företag som ständigt söker personliga assistenter. Vi har tuffa krav på dem vi anställer men vi ger också mycket tillbaka i form av stöd, utveckling, karriär, villkor och kamratskap.

Assistansanvändare

Vi på Telge Assistans vill att du ska ha störst inflytande i assistansersättningen eftersom det är dina pengar. Du bestämmer vad vi ska göra och hur vi ska göra det.

Anhörig

Är du anhörig till någon som behöver personlig assistans och inte kan välja själv? Kan det löna sig och prata med oss. Vi på Telge Assistans vill att anhöriga ska ha allt att säga till om när det gäller assistansersättningen.

Vill du komma i kontakt med oss

Fyll i kontaktformuläret så återkommer vi

Som företagare strävar jag efter kvalité före kvantitet. Personligt engagemang med utgångspunkt; att så som man själv vill bli behandlad, ska man behandla andra. Det resulterar i färre sjukskrvingar, personal som trivs vilka stannar kvar i företaget längre och kunder känner på så viss trygghet vilka förblir mångåriga relationer. Jag har drivit företag i 25 år varpå Telge Assistans har varit verksamt sedan 2007. Vi har tillstånd att driva enskild verksamhet med personlig assistans enligt lag 1993:387 från Socialstyrelsen.
Gabi

VD, Telge Assistans AB

4 + 4 =

SANN FAKTA

VI ÄR EN AV DE  många SOM GÖR SKILLNAD

BEVILJADE LSS-INSATSER 2016

%

AV LSS-BERÄTTIGADE FÅR HJÄLP PGA. UTVECKLINGSSTÖRNING, AUTISM ELLER AUTISMLIKNANDE TILLSTÅND

PERSONER INGÅR I DAGLIG VERKSAMHET SOM ÄR DEN VANLIGASTE INSATSEN

2016 års statistik från Socialstyrelsen